Over New Image

Ben je op zoek naar een leuke en gezellige kapsalon in Smilde? 

Dan ben je bij Hairstudio New Image aan het juiste adres. 

Wij streven altijd naar een persoonlijke aanpak en dat jij, als klant, de deur uitstapt met een kapsel waar je van gehoopt had. We kijken altijd naar het totaalplaatje, waarbij we inschatten wat goed bij jouw gezicht past. We geven hier graag passend advies bij. 

Bij Hairstudio New Image vinden we het belangrijk om in te spelen op jouw behoeftes: ben je toe aan een ‘me time’ momentje of vind je het leuk om gezellig te kletsen? Onze salon biedt de faciliteiten voor beide. De sfeer, de muziek, een heerlijk kopje koffie en een leuk magazine maken dat jij je even in een oase van rust waant. 

Dat iemand met jouw haar bezig gaat, kan best spannend zijn, dat begrijpen we. Daarom is het mogelijk om altijd door jouw vaste kapper geknipt te worden. Dit kun je heel makkelijk aangeven tijdens het maken van je afspraak. 

Onze medewerkers

Hairstudio New Image bestaat uit een hecht team met een passie voor alles wat met haren te maken heeft. Alle kapsters zijn all round opgeleid, dit betekent dat iedereen alle benodigde kennis en expertise heeft om jouw wensen tot realiteit te brengen. Toch heeft elke kapster weer andere specialismes en favoriete bezigheden. Hier lees je iets meer over ons fantastische team.

Sabine

Sabine

Sabine is hairstyliste bij Hairstudio New image en is aanwezig op dinsdag, woensdagochtend en donderdag.

Sabine loopt al heel wat jaren mee op de vloer, en ze is inmiddels kun je wel zeggen onderdeel van het meubilair. 

Daphne

Daphne

Hi, ik ben Daphne en ben Salonmanager en haarstylist bij Hairstudio New Image.

Vind het fijn dat ik mijn creativiteit kwijt kan in mij vak. Ik ben aanwezig op woensdagmiddag en avond, donderdag, vrijdag en zaterdag.

Tot snel!

Froukje

Froukje

Froukje is Haarstylist , werkt dinsdag, woensdag, donderdag en de zaterdag. Froukje is vrolijk , enthousiast en brengt een goede vibe mee op de werkvloer, overal een top aanvulling van ons team!

Melanie

Melanie

Melanie is hairstyliste bij Hairstudio New Image en werkt op woensdagochtend en vrijdag.
Ze is altijd even enthousiast en vrolijk op de werkvloer.

Roelfina

Roelfina

Roelfina is onze stagair,
Zij is aanwezig op dinsdag en vrijdag. Roelfina zet met regelmaat een kleurtje in en brengt ook veel gezelligheid en humor in de salon.

Reviews

Een goeie en snelle knipbeurt is daar makkelijk en niet te duur. De sfeer is daar gezellig en het ziet er goed uit.

Thomas

Goede kapper, en toont veel empathie!

 

Rhodé

Super fijne kapper knipt goed. Echt een aanrader!

Ingrid