Over New Image

Ben je op zoek naar een leuke en gezellige kapsalon in Smilde? 

Dan ben je bij Hairstudio New Image aan het juiste adres. 

Wij streven altijd naar een persoonlijke aanpak en dat jij, als klant, de deur uitstapt met een kapsel waar je van gehoopt had. We kijken altijd naar het totaalplaatje, waarbij we inschatten wat goed bij jouw gezicht past. We geven hier graag passend advies bij. 

Bij Hairstudio New Image vinden we het belangrijk om in te spelen op jouw behoeftes: ben je toe aan een ‘me time’ momentje of vind je het leuk om gezellig te kletsen? Onze salon biedt de faciliteiten voor beide. De sfeer, de muziek, een heerlijk kopje koffie en een leuk magazine maken dat jij je even in een oase van rust waant. 

Dat iemand met jouw haar bezig gaat, kan best spannend zijn, dat begrijpen we. Daarom is het mogelijk om altijd door jouw vaste kapper geknipt te worden. Dit kun je heel makkelijk aangeven tijdens het maken van je afspraak. 

Onze medewerkers

Hairstudio New Image bestaat uit een hecht team met een passie voor alles wat met haren te maken heeft. Alle kapsters zijn all round opgeleid, dit betekent dat iedereen alle benodigde kennis en expertise heeft om jouw wensen tot realiteit te brengen. Toch heeft elke kapster weer andere specialismes en favoriete bezigheden. Hier lees je iets meer over ons fantastische team.

Sabine Wolf

Sabine is hairstyliste bij Hairstudio New image en is aanwezig op dinsdag, woensdag ochtend en donderdag.

Daphne Kiers

Daphne is hairstyliste en bedrijfsleidster bij Hairstudio New image. Daphne is aanwezig op woensdagmiddag en avond, donderdag, vrijdag en zaterdag.

Corona Tieland

Corona werkt als hairstyliste bij New image en is gespecialiseerd in klassieke damesmodellen. Corona is aanwezig op vrijdag van 10 uur tot 1400 uur.

Melanie Heres-Dijk

Melanie is hairstyliste bij Hairstudio New Image en is aanwezig op woensdag, vrijdag en zaterdag.

Reviews

Een goeie en snelle knipbeurt is daar makkelijk en niet te duur. De sfeer is daar gezellig en het ziet er goed uit.

Thomas

Goede kapper, en toont veel empathie!

 

Rhodé

Super fijne kapper knipt goed. Echt een aanrader!

Ingrid